top of page

It's a sign! 10 tecken på att din manifestering är på väg


Om du har fått lagen om attraktion att jobba för dig så kommer nog ingenting i denna lista vara nytt för dig. Du kommer nicka instämmande, humma jakande och småle framför skärmen. Du kommer redan vara bekant med de tecken som uppdagar sig när vår manifestering är på ingång, och känna igen de tecken som finns i listan.


Men om du är ny till den här attraktionslagen-grejen kanske du vill försäkra dig om att det du sänt ut både uppfattats och är upplagt för leverans. Kanske söker du lite uppmuntran inför att det du placerat i universums händer faktiskt kommer att ske. Då har du kommit rätt.
Men först o främst, vad är en manifestering?Manifestering är när något internaliserat externaliserar sig. Något som skapats av tankekraft i vårt huvud uppdagas i verklig, fysiskt form. Ett världsrekord, en tårta, en CHL-vinst, ett examensbevis, intagning på drömskolan, en vältränad kropp, en drömrelation, en grammis. Ja, vad f*n som helst egentligen. Precis vad du vill. Vad du än förmår dig skapa i ditt huvud som sedan existerar rakt framför näsan på dig. Det är en manifestering.


Om du tror på att saker kommer till människor som sliter, krigar, kämpar och stångar sig fram så tror du fel. Saker kommer till människor som tror på att det ska komma, lever i verkligheten av att det är världens mest självklara sak och sen ser det manifestera sig i fysisk form samtidigt som de säger "Jag sa ju det!".


Man vinner inte först en grammis, sen gör musik som en grammisvinnare, sen föreställer sig vara en grammisvinnare. Nej. Man ser sig själv som en grammisvinnare (skapar sin framtid), lever och gör musik som en grammisvinnare (i nutid), sen vinner man en grammis (och i den sekunden hör vinsten till det förflutna).


Så om man vill ha något måste man först skapa saken, situationen eller whatever i sin framtid. Man måste tillåta sig själv se, känna och uppleva känslan av att man redan har det. Det är världens mest självklara grej. Man skapar sin framtid. Sen - i nutiden agerar man, lever, andas och tar beslut som om man redan "fått" framtiden man skapat. Och vad sker? Du får fantastiska resultat. Det är vad som sker.


Om du inte hunnit utbilda dig på tema attraktionslagen kan du med fördel börja i något av mina tidigare inlägg. Där beskriver jag hur man manifesterar, hur man försätter sig i rätt sinnesstämning och hur man cashar in resultatet. Så om du inte redan manifesterat något och vill spana efter tecken på att det är på ingång, gå hit först:Tecken på manifestering


1. Du känner dig tillfreds


Du har en oförklarlig inre övertygelse om att det redan är klappat och klart. Du oroar dig inte över det. Du har en så stark övertygelse att du kanske inte ens har lust att visualisera mera. Så du slappnar av och släpper det.


2. Du börjar se mer och mer av vad du vill ha


Ponera att det är en bil du vill ha. Helt plötsligt ser du det märket och den modellen överallt. Eller är det en kärleksrelation? Helt plötsligt ser du lyckliga par överallt. Inom psykologin kallas det för selektiv perception, och det är ett fantastiskt tecken på hur något du visualiserat börjar dyka upp i din verklighet.


3. Det är alltid mörkast före gryning


Universum har en förmåga att att vilja göra det värre innan det kan bli bättre. Låt säga att du ville manifestera pengar och helt plötsligt får du oförutsedda kostnader, bilen går sönder och en räkning blev dubbelt så dyr. Se det som att universum testar din tro - är du fortsatt lika övertygad oavsett dina yttre omständigheter? Verkligheten är inte som den är, den är som du är. Styr skutan stadigt trots storm så stiger solen snarare än du tror. Det här är ett av dina bästa tecken på att du gjort helt rätt.


4. Andra människor


Universum börjar sända dig tecken genom andra människor. Den här är häftig för det kan inte vara selektiv perception, och det är inte något du själv fantiserat ihop. Det kanske inte ännu är fysiskt, men det börjar externaliseras.


Kanske har du gått och funderat i din ensamhet på om du skulle byta karriär, och helt plötsligt säger en bekant att varför jobbar du inte med det här du är så duktig på det. Eller så slår du på radion och precis då pratar dem om just exakt det du håller på att manifestera. Eller så träffar du på en person som jobbar med just exakt det du vill göra. It's a sign!

5. Synkroniciteter


Det här kanske är en av de flummigaste tecknen som finns i listan. Men kanske också, på något konstigt vänster, den tydligaste. Synkroniciteter är oförklarliga sammanträffanden. Som att du hör en telefon ringa flera gånger på en dag från din lägenhet, fast du aldrig brukar det - kan vara ett tecken på att du kommer få ett samtal snart.


Eller att varje gång du kollar på klockan står det 11:11, sen kör en bil förbi med reg. plåt 111, sen ringer någon dig med 1111 i sitt telefonnummer, sen köper du en kaffe och kaka och det kostade.. exakt, 111 kr. Bara för att kollegan ska kolla upp från skrivbordet sekunden efter och säga "jag har hundra elva mail att läsa idag". Det är nästan skrattretande ibland. Och desto mer du manifesterar, desto mer synkroniciteter upplever du. Det här är universums sätt att på ett så enkelt vis som möjligt säga - vi hör dig, vi ser dig, du är på rätt väg, snart snart snart.


6. Drömmar


När din manifestering börjar närma sig fysiskt är det inte ovanligt att du börjar drömma om manifesteringen. Jag har drömt att jag fått ett sms som 3 dagar senare trillade in i telefonen - den ni!


7. Känslan av att du lever i en film


När det känns som att du bara är en skådespelare som spelar din roll och du redan vet vart det leder - en känsla av deja vu eller att du redan varit här förut. Allt känns så otroligt självklart, du vet precis vilka steg du ska ta och japp, här kom det! Det här är ett riktigt gott tecken för den indikerar att du helhjärtat lever i den verklighet du vill se.


8. Upprymdhet


Du börjar bli taggad, du blir optimistisk och excited och du har inte någon egentlig anledning mer än att du har på känn att något riktigt nice är på gång. Lita på den känslan.


9. Människor försvinner ur ditt liv


Det här är ett konstigt, men intressant tecken. Eftersom att allt är vibrationer (återigen läs mitt inlägg om du inte hänger med) och lagen om attraktion för samman vibrationer som matchar - så kommer alla som inte är i alignment med din nya önskan som du skapat för dig själv, att stötas bort. De kanske flyttar från stan, gör slut, säger upp sig, slutar höra av sig - whatever. Du kanske finner logiska förklaringar till varför ni stöts ifrån varandra men när det kommer till kritan handlar det om energier. Om du byter frekvens och personen inte matchar den - så kommer de avlägsnas.


När du befinner dig på en låg frekvens tenderar du dra till dig fler low vibe människor. När du befinner dig på en hög frekvens och människor tycks omöjliga att nå - då är det för att de inte matchar din energi. Easy as that (även fast det ofta känns allt annat än enkelt). Så när någon försvinner ur vårt liv, är det kanske för att universum för dig mot det du egentligen manifesterat och personen i fråga höll dig borta från det.


10. Tecken runt i kring dig


Kom ihåg, din tanke kommer alltid först. Tanke först, manifestering sen. Aldrig tvärtom. Du får inte random tecken från världen omkring dig som du följer. Du skapar något i ditt inre och sedan upplever du tecken på att det är din verklighet. Det "blir" inte din verklighet. Det är din verklighet, du behöver bara gå på stigen i lugn och ro medan manifesteringen utkristalliseras framför ögonen på dig. Saker rensas bort från dig, och saker kommer till dig. Meddelanden, tecken, signs. Om du tänker tanken "är detta ett sign". Då är det det.
Peace!Comments


bottom of page