top of page

Vad är Timeline Jumps? Och 3 tecken på att du är redo för göra en

Inlägget idag kommer att låta för bra för att vara sant. Men det är det inte. Jag kommer varken be dig som läser ge mig en spänn, gå med i min nystartade sekt eller signa upp livslång skräppost i mailkorgen. Detta matnyttiga inlägg är helt gratis och helt på riktigt. Vi måste våga för att vinna, våga tro, våga testa.


Känns det rätt - ta min hand så går vi.


Vad är en timeline?All potential och alla möjligheter existerar hela tiden. Alla lager av vår personlighet och alla tidsåldrar existerar bara vid en endaste punkt och det är nu. Det förflutna, det pågående och framtiden existerar tillsammans i nuet, det är den enda sanna tiden. Vi minns det föregångna, och vi fantiserar om det som komma skall - i nuet. När vi är fullkomligt i nuet upplever vi inte tid alls, vi överskrider då istället tiden och befinner oss i ett icke-dömande tillstånd av att bevittna medvetandet.


Vårt nuvarande ögonblick, vårt "nu" är alltid den starkaste punkten i vår kreativa kraft.


Vårt nuvarande ögonblick har heller aldrig hänt förut och kommer aldrig hända igen, varje "nu" är alltid nytt. När vi spenderar tanken i det förgågna eller i framtiden pågår det också i nya "nu". Och de sker alla samtidigt och förändras, utvecklas och "ascend" samtidigt.


Our 3D universe is infinite. It is so vast that it is incomprehensible to the human mind. Our physics, for example, has not (yet) been able to prove if the physical universe is infinite or not. And non-physical realities make that challenge further beyond reach.
The way our universe shows its infinity to us is by forever creating a new “Now” in every present moment. That is how the universe expands. It is always changing and creating something new. Nothing is ever repeated. That is how expansion works.

Varje nytt "nu" kommer med ett fullt utvecklat förflutet, pågående och framtid. När vi rör oss från "nu" till "nu" skapar och upplever vi "flowing river of time". När vi väljer nästa parallella verklighet eller "nu" att uppleva skapar vi våra individuella och kollektiva tidslinjer.


Tidslinjer är inte alltid linjära på det viset att de sker efterföljande varandra, utan snarare är det en linje av händelser samt våra tolkningar av de händelserna. En trigger är ett exempel på händelse som sätter igång en ofördelaktig tidslinje.


Vårt undermedvetna kan ha en tendens att välja händelser, människor och platser som utlöser den tidslinje som har det starkaste greppet om oss. Till exempel "varje gång jag gör det här, så blir det sådär" som "varje gång jag försöker hjälpa till slutar det med att jag blir sårad" är ett exempel på tidslinje.


Tidslinjen är energin eller konceptet kring en händelse. Det är känslorna och våra trosföreställningar kring händelserna som t.ex. "jag kan inte göra något rätt".


Händelser i ditt liv är ett uttryck av din aktuella tidslinjes koncept.


Från ett 3D perspektiv är det förflutna "closed", det pågående "managed" och framtiden "open". Ur ett högre dimensionellt perspektiv är det förflutna och framtiden båda öppna uppsättningar av möjligheter som vi skapar från i nuet.Vad innebär det att byta timeline?Inom spiritualitet talar man om att byta timeline genom "timeline jumping" eller "quantum leaps". Att göra ett sådant skifte har många likheter med klassisk manifestering, men är mindre sakfokuserad och både mer effektfull och övergripande. Kontinuerligt lägger vi till händelser i våra tidslinjer och små förändringar sker fortlöpande som vi knappt lägger märke till. Men emellanåt kan vi göra större skiften i vårt nu som får större konsekvenser för oss själva och andra runt ikring oss. Ofta sker dessa skiften sömlöst och vi har svårt att se större skillnader mellan den föregående tidslinjen och den nya - men ibland kan vi se och känna skarpare gränser mellan det som en gång var och det som nu istället är.


Det kallar vi för att hoppat tidslinje, eller att göra en timeline jump.


Det är detsamma som att byta dimension av verkligheten, men tidslinjer och dimensioner är detsamma som olika perspektiv av samma verklighet.


Flummeliflumm hörrni. Men det är härligt!


Nu till om detta är en aktivitet du bör ägna dig åt:3 tecken på att du är redo för att jump timeline


1

När du upprepar samma typer av situationer,

och noterar att du är redo för ett annat resultat.


När livet "buffrar" eller narrativet blir repetitivt är det en tydlig indikator på att du stannat lite för länge i en tidslinje. Ett annorlunda liv kommer från att vi tar annorlunda beslut - att göra samma sak och förvänta sig nya resultat är lika effektivt som att fiska utan krok på linan. Vi människor tycker om rutin och vanor, stora förändringar kan vara obekväma och läskiga men genom timeline jumping så känner man sig lite mer bekväm, trygg och säker när man gör medvetna val - även om dem ibland är radikala - vilket är en betydligt mer effektiv strategi för att se nya resultat.


2

När du lägger märke till att möjligheter för att expandera ditt liv uppdagar sig,

men tanken på att expandera dig själv för att möta dessa möjligheter känns för läskigt.


Ett steg i att hoppa tidslinje är att skapa sig en kristallklar bild av vad det är man ämnar uppnå, efter ett liv av "programmering" av hur livet borde se ut eller vad man borde göra är det viktigt att skala av sig lagrerna av "borden" för att hitta den kristallklara bilden av vad det är du verkligen vill ha.


3

Du är öppen för tanken på riktig och långvarig förändring, men känner dig överväldigad.


Livet som vi upplever är högljutt och distraherande. Verkligheten är som jag brukar beskriva den, väldigt verklig. Ibland gör det att vi fastnar i en analyzis paralyzis där vi varken kan ta beslut eller agera på dem. Lita på din inre röst och ditt inre visa, kloka jag - det spelar faktiskt inte jättestor roll exakt vilken tidslinje du väljer framåt - det viktigaste för att komma framåt i det här läget är att bara ta ett beslut.


Och så två små tecken på att det kanske inte är dags för dig riktigt än:

 • Din motivator är att du vill fly dina nuvarande omständigheter. Ett steg i timeline jumping är radikal acceptans av verkligheten och tidslinjen som den är just i detta nu. Timeline jumping är en supereffektiv metod för att skifta din personliga uppfattning om din pågående verklighet - men trollar inte på några vis i världen bort saker och ting som existerat i din föregående tidslinje. Det enda som förändras efter en timeline jump är du, och din relation till dina drömmar, och de vis som du når ditt önskvärda resultat.

 • Du är inte redo att släppa illussionen av kontroll eller tron att förändring behöver vara jobbigt för att vara verklig. Timeline jumping handlar huvudsakligen om en lättsam kreativ process. Våra svårigheter härstammar ofta från vår önskan om att micromanagea vår verklighet och trosystemet att god förändring bara kommer genom hårt arbete. Har du svårt att släppa dessa föreställningar är du inte redo för timeline jumps.


Bara the saucy part kvar nu - hur fan gör man?Hur du gör en timeline jump: förberedelserNu befinner vi oss i flummets epicentrum. Här är det glittrigt och soligt och härligt, visst? Utanför fönstret är det snöslask och mörkgrå himmel, men tack vare den här modaliteten får vi hänga en stund någon helt annan stans. Nämligen i din splitternya, glansiga, "precis tagit av plasten" timeline.


Välkommen hit.


1

Notera oändliga möjligheter


Erkänn att du lever i ett oändligt universum med oändliga möjligheter och tidslinjer, där oräkneliga versioner av dig själv och tidlinjer redan existerar.


2

Gör ett medvetet val


Av alla olika möjligheter du har att välja på, så behöver du som tidigare nämnt först bli kristallklar i vad det är du vill ha istället. I ett universum av abundance där möjligheterna är oändliga behöver du måla, klippa, klistra, visualisera, dagdrömma eller sätta upp precis vad du vill på din inre anslagstavla. Hur ditt higher self gör, jobbar med, ägnar sig åt på fritiden, vilka relationer hen har och vem som kramar hen om natten. Det finns inga gränser. Bara en jävla massa potential. Hur vill du att din dröm-timeline ser ut?


Det enda som skiljer möjligheterna från att befinna sig på din inre anslagstavla versus i din fysiska verklighet är att de än så länge är möjligheter. Men dessa möjligheter kan ske precis vid vilket ögonblick som helst. Varje "nu" är nytt, kom ihåg det.


3

Höj din frekvens


Om din nuvarande frekvens kantas av rädslor, frustration eller tvivel - eller om du försöker fly från vad du upplever just nu i din verklighet kommer det bli mycket utmanande att hoppa tidslinje för dig. Höj din frekvens till att matcha ditt önskvärda utfall!


Läs mer här om hur du höjer din frekvens.


4

Släpp illussionen om linjär tid


Allt du vet idag om tid behöver du släppa taget om, kanske har du undermedvetna föreställningar om att gå ner 10 kg i vikt kräver 12 veckors dietande och hård träning. Eller att spara till en ny bil kommer ta dig 1 år. Släpp taget om dina trosföreställningar och kom ihåg att tid är inte linjär utan allt existerar hela tiden samtidigt och bara i nuet. Du gör ordern, och universum sköter leveransen.6

Gör inte motstånd i din nuvarande verklighet


Acceptera din nuvarande verklighet, uppmärksamma den. Frigör motstånd och fortsätt hålla frekvensen hög.
Självaste akten


 • Var kristallklar med ditt önskvärda resultat.

 • Sätt din intention.

 • Förstå och acceptera din nuvarande timeline.

 • Försätt dig i ett avslappnat tillstånd, meditation är ypperligt verktyg.

 • Gå in i tomheten, platsen mellan tidslinjer. Platsen där all potential existerar, håll dig icke-dömande. Spendera lite tid här.

 • Sök kontakt med ditt higher self, din högre medvetenhet.

 • Möt ditt alternativa jag, se, lyssna, rör och prata med hen. Observera hens närvaro. Notera att du inte skapar ditt högre, ideal själv - hen existerar redan. Var öppen för att lära känna en alternativ du, försök förstå hur det känns att vara hen.

 • Förflytta fokus till dina emotioner och kroppsliga förnimmelser. Öppna ditt hjärta och känn känslorna av att leva i din nya tidslinje. Låt kropp och sinne anpassa sig till dessa nya känslor.

 • Spendera tid i din nya verklighet, och låt den kännas mer familjär. Fortsätt upprepa övningarna tills den önskvärda verkligheten blir mer och mer solid. Befäst dina intentioner och transformationer. Låt ditt hjärta och ditt fokus leda vägen.Att hoppa tidslinje är i allra högsta grad ett hopp och inte en gradvis förändring, däremot är det inget som manifesterar sig som något magiskt sken. Det sker betydligt mer subtilt än så. Vid tidpunkten för hoppet kanske du inte är medveten på att du redan hoppat - men om du är uppmärksam kommer du att notera små signaler på att ditt hopp faktiskt skett.


 • Du kan uppleva en djup känsla av lycka, upprymdhet eller tillfredsställelse när du gör ditt hopp.

 • Du lägger märke till ett skifte i din medvetenhet och perception, som att du ser saker på ett lite annorlunda sätt.

 • Du känner en tillfällig disconnect från din nuvarande verklighet, samtidigt som du känner dig mer i kontakt med den tidslinje du hoppar till.

 • Du kan känna pirr i kroppen, framförallt vid djupt fokus och intention.Lycka till!

Comentarios


bottom of page